Волинські атовці взяли «Кубок Нескорених» у столиці

0
0
Волинські атовці взяли «Кубок Нескорених» у столиці
Луцька команда «Волинь YES» перемогла у Всеукраїнському турнірі з футзалу «Кубок Нескорених» серед учасників АТО, які отримали поранення.

Про це інформує Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Протягом 26-27 січня у Києві на базі Національного університету оборони України імені Івана Черняхівського та Центрального спортивного клубу Збройних Сил України в рамках проведення програм реабілітації захисників України через спорт, за ініціативи уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка, відбулись змагання.

У Всеукраїнському турнірі з футзалу взяли участь команди: «Волинь YES» (м. Луцьк), «Черкаські козаки» (м. Черкаси), «Поліська січ» (м. Рівне), «Пурпурові серця» (м. Київ), «ФК Кропивницький» (м. Кропивницький), «Легіон АТО» (м. Київ).

За результатам змагань переможцем стала команда «Волинь YES», ІІ місце зайняла команда «ФК Кропивницький», ІІІ місце - «Черкаські козаки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні