Британія може ввести воєнний стан, – The Times

2
5
Британія може ввести воєнний стан, – The Times
Британський уряд готовий ввести надзвичайний та навіть воєнний стан, якщо виникатимуть заворушення, пов'язані з виходом країни з ЄС без угоди.

Зокрема, представники уряду Великобританії приділяють чимало уваги Закону про надзвичайні ситуації, який був прийнятий ще у 2004 році, зазначили у виданні The Times. Про це пише 24 канал.

Цей закон зможе допомогти у придушенні ймовірних акцій громадянської непокори у зв’язку з Brexit.

Вищезгаданий закон також передбачає можливість влади оголошувати комендантську годину, здійснювати конфіскацію майна та використовувати війська для врегулювання протестів. Крім цього, уряд також матиме можливість тимчасово зупиняти дію законів на термін до 21 дня. Винятком є лише Закон про права людини.

В уряді країни запевнили, що роблять все, щоб не допустити негативного сценарію.

15 січня члени Палати громад проголосували проти угоди щодо виходу країни з Європейського Союзу. Вищезазначений документ запропонував уряд Терези Мей. Проти законопроекту проголосували 432 парламентарі, натомість за – 202 особи.

Через провал ініціативи Мей й відбулось голосування щодо вотуму недовіри до уряду консерваторів на чолі з чиновницею. За відставку уряду проголосували 306 парламентарів, проти – 325.

21 січня Мей виступила у Палаті громад (нижня палата парламенту Великої Британії) з промовою щодо Brexit. У підсумку чиновниця так і не представила жодного конкретного "плану Б", однак зробила кілька заяв щодо подальших обговорень цього питання з Європейським Союзом.

Раніше приблизно 40 членів уряду Великобританії заявили про готовність скласти свої повноваження в разі неможливості голосувати за план, який передбачає недопущення Brexit без угоди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От вона "демократія" :))) А іншим зась, тільки як вони скажуть :) Ще не зрозуміли, що "демократія" це для тих хто сильніший і як їм вигідно, а інші вівці... :(
Відповісти
!!!- потрібно міняти систему ВЦІЛОМУ! Стаду- стадне!, адекватним- СВОЄ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні