--> ВІН та ВОНА: Тарас Шкітер про другий тур президентських виборів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВІН та ВОНА: Тарас Шкітер про другий тур президентських виборів

1
-1
ВІН та ВОНА: Тарас Шкітер про другий тур президентських виборів
У другий тур президентських перегонів потрапить він і вона. Відповідно до досліджень Центру Разумкова, це буде Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Таку думку висловив у ток-шоу на телеканалі «Перший» співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер, - пише ІА Конкурент.



Він зауважив, що громадяни при своєму виборі зважають не тільки на слова, які виголошує політик, а й на підсвідомі фактори: ментальність, емоції, упередження. Відтак гендерний фактор для багатьох українців на підсвідомому рівні може стати ключовим.

«Адже, по суті, люди будуть обирати захисника в особі президента. І для багатьох українців захисником є саме він – чоловік» , – запевнив Тарас Шкітер.

Також він зазначив, що перебіг передвиборчої кампанії його абсолютно влаштовує, однак, зауважив, найцікавіше ще попереду. Адже не всі кандидати зареєструвалися.

«Мене найбільше цікавлять дві речі: як буде відбуватися другий тур і хто буде третім кандидатом. Саме від цього буде залежати конструкція другого туру. Адже кожен штаб бачить свою кампанію до 31 березня, після 31 березня кампанію ніхто не може спрогнозувати», – пояснив Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І в результаті буде вибір між хріном і редискою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні