У «Промені» презентували виставку лучанки Вікторії Марценюк*

0
4
У «Промені» презентували виставку лучанки Вікторії Марценюк*
У луцькому розважальному центрі «Промінь» відбулась презентація неймовірних художніх робіт музиканта та мисткині Вікторії Марцелюк.

Захід відбувся у п’ятницю, 25 січня.

До арт-простору «Коридор» завітали друзі та учні художниці, а також прості любителі мистецтва. Вікторія працює у стилі – рисунок, її роботи виконані кольоровими олівцями.

Мисткиня розповідає, що любить олівці за чіткість ліній та точність. Можливо, колись спробує себе і в іншому стилі.

«Я дуже рада, що сьогодні завітали й музиканти, й художники. Малювання приносить мені велике задоволення. Я рада, що нарешті відбулася моя виставка. Олівцем займаюся приблизно 2,5 роки. Маю багато цілей на майбутнє. Надалі, можливо, спробую працювати з маслом, але поки воно мене трошки лякає», - розповіла жінка.

На малюнках переважно зображені портрети відомих людей, друзів та тварин.

«Життя – краса, емоції, сум, ненависть, біль, самотність, кохання – це різні його грані, грані що надають йому сенсу. Жінки – це його квітучі сади, а діти та тварини – дзеркала нашої душі... Чисті, невинні, справжні, прекрасні – вони змушують битися моє серце.

Усе, що я відчуваю, робить мене тією, хто я є. Все, що викликає в мені емоції, знаходить відблиск у моїх роботах. У них те, чим я хочу бути, чим живу, що відчуваю. У кожні, якась моя часточка та емоція, вони різні, але вони – це Я», - додає художниця про свої роботи.

Також на презентації були присутні й учні Вікторії, які виконували відомі українські хіти на гітарі та власні композиції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні