Депутатка одного з волинських міст склала свої повноваження

0
0
Депутатка одного з волинських міст склала свої повноваження
Депутатка міськради від Радикальної партії Олега Ляшка склала депутатські повноваження.

На сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 24 січня, депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутата Наталії Долінко у зв’язку з її особистою заявою, пише "Район.Ковель".

Нагадаємо, обраниця громади від Радикальної партії Олега Ляшка написала заяву, що не хоче бути депутатом.

Це вже було друге голосування з приводу її заяви. Сесія міськради, яка пройшла 27 грудня 2018 року, аналогічний проект рішення "провалила". "За" проголосували тоді лише 8 депутатів.

Під час останнього сесійного засідання у залі не було ні Наталії Долінко, ані голови фракції радикалів Олександра Місяця.

"Місяця немає? Чи як? Немає. Бо я думав, що і мати просила, і батько просив, щоб проголосували", – сміявся у мікрофон мер міста Олег Кіндер, коли йшло голосування.

За дострокове припинення депутатських повноважень віддали голоси 23 депутати. Олег Кіндер та секретар ради Віра Федосюк не голосували.

У післявиборчому партійному списку радикалів слідом за Наталією Долінко значиться Світлана Крат, безпартійна, бухгалтер ТОВ "Сучасні дистрибуційні системи", яка на виборах у 2015 році отримала 10,5511%. Очевидно, саме вона поповнить депутатський корпус Ковельської міської ради, якщо не відмовиться від мандата депутата. Після Світлани Крат у списку "йдуть" Марк Сідоренко, Юлія Хвіщук, Кристина Гусєва та інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні