Мешканці «Вересневого» і «ЛПЗ» просять налагодити транспортне сполучення

0
-4
Мешканці «Вересневого» і «ЛПЗ» просять налагодити транспортне сполучення
У Луцьку обговорили можливості вирішення питання транспортного сполучення між районами "ЛПЗ" та "Вересневого".

Про це стало відомо у п'ятницю, 25 січня, під час зустрічі ініціативної групи "ЛПЗ" та управління транспорту міськрадиповідомляє "Район.in.ua"

Нагадаємо, мешканці мікрорайонів "ЛПЗ" та Вересневого просять Луцьку міську раду налагодити транспортне сполучення між цими мікрорайонами. Люди не мають чим добиратися на роботу та до навчальних закладів.


На чергове засідання виконкому Луцької міської ради внесуть проект рішення щодо зміни руху маршруту №23, щоб мешканці мікрорайонів Вересневе та ЛПЗ мали чим добиратися до навчальних закладів і до роботи.

Вчителька луцької школи №16 Світлана Яблончук розповіла, що вже майже рік жителі цих двох мікрорайонів просять маршрутку, аби налагодити транспортне сполучення. Втім результату поки немає.

Мешканці мікрорайонів просили вже навіть, щоби діючі маршрути заїжджали на вулицю Мамсурова, якщо немає можливості запускати новий.

Представниця ініціативної групи мікрорайону "ЛПЗ" Наталія Гуркіна розповіла, що жителі неодноразово спілкувалися з перевізниками щодо сполучення між ЛПЗ і Вересневим.

«У зв’язку з відсутністю маршрутки №4 виникли проблеми з доїздом у двох цих мікрорайонах. Батьки змушені водити дітей на Львівську, аби вони могли доїхати до школи.

На Вересновому живуть люди, які працюють у садочках, школах на ЛПЗ, і вони також не мають чим добиратися на роботу", – розповіла лучанка.

Світлана Яблончук додала, що у них попередньо була пропозиція змінити частково рух маршруту №23 з вулиці Воз’єднання не на Львівську – а на Данила Галицького через ЛПЗ й далі по маршруту.

На що начальник управління транспорту Володимир Степанов зауважив, що на наступне засідання виконкому, 6 лютого, подаватимуть проект рішення про зміну руху маршруту №23.

Так, члени виконавчого комітету будуть вирішувати, що робити далі: коригувати маршрут чи оголошувати новий конкурс на маршрут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні