Ще одна церква на Волині хоче перейти до ПЦУ

9
0
Ще одна церква на Волині хоче перейти до ПЦУ
У селі Куликовичі, що на Маневиччині, відбулися парафіяльні збори, на яких громада прийняла одностайне рішення про перехід у ПЦУ.

Але перехід вирішили відтермінувати на шість місяців.

Про це пише голова Маневицької РДА Андрій Линдюк у "Фейсбуці".

"Сьогодні в с. Куликовичі відбулись парафіяльні збори на яких громада прийняла одностайне рішення підтримати Автокефалію Православної Церкви України. Тільки одне але... Відтермінували на прохання місцевого священика його на півроку. З аргументацією, "щоб ще 6 православних церков визнали ПЦУ". Якщо швидше визнають, то і швидше перейдуть, разом із священиком", – пише голова РДА.

"Стратегія Путіна-Кіріла "нє пущать" не спрацювала, то хоча б вирішили відтермінувати! До речі, я так розумію таку стратегію спустили зверху, не знаю чи аж від Кіріла, але така позиція вже була озвучена одним священиком в іншому селі, на уточнююче питання "на скільки відтермінувати?" Прозвучала відповідь: "До виборів Президента України!"

Я так розумію, дехто щиро вірить, що Путін зробить все, щоб був такий Президент, який змінить сучасний курс України на відрив від Московії на всіх напрямах, зокрема і духовному!» – додав Андрій Линдюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хитрі полішучки. За півроку багато що зміниться.
Відповісти
Не вистачило сміливості?















Відповісти
Той священник і так добряче нажився на тих довірливих парафіянах. Церква гола і боса. А народ довірливий(((
Відповісти
Священник забив людям мізки, щоб ще пів року мати на що житт(((
Відповісти
Чула від знайомої з цього села, що священником вони не задоволені, що все менше і менше молоді йде в храм, саме через нього.
Відповісти
Дуже прикро що, через купку людей перехід відклали на 6 місяців, все село було за Перехід п ПЦУ!!!
Відповісти
Бо ця купка людей бігала селом і обманом просили дати час священнику час, бо в нього малі діти, лякали малозабезпечені родини, що не підпишуть соціальну допомогу (в рядах прихильників священника є сільські депутати, літнім людям казали, що їх не буде кому хоронити. Все це знав священник і прикривав цю брехню. Як йти людям в храм після такого??? Як молитись поряд з таким священником!!!
Відповісти
Якби священник поважав свою громаду і любив по-щирому, а також був справжнім чоловіком, то залишив би храм своїм парафіянам і дав би їм можливість перейти до Української Православної Церкви. Прикро, що священсво, благородство, самопожертва - це тільки повчання для людей, а самі священники на це не здатні!!!
Відповісти
Це пописько нахабний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні