Ожеледиця на Волині: медики розповіли про безпечні пози на льоду

0
-1
Ожеледиця на Волині: медики розповіли про безпечні пози на льоду
За тиждень до приймального відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання після падінь на слизьких вулицях звернулося 35 осіб.

Зі слів медиків, у 15-ти з них діагностували переломи кінцівок, ще у 20-ти – різного роду забої, пише "Буг".

Ось кілька рекомендацій, як уберегтися від значних неприємностей у цей період:

При ходьбі на вулиці руки повинні бути вільні для балансування. Краще не тримати їх в кишенях, а також не тримати сумок в руках. Найбільш оптимальний варіант в даному випадку – носити рюкзаки, коли руки повністю звільняються.

Не обійтися і без носіння відповідного взуття та протекторів для кращого зчеплення з поверхнею землі. Літнім людям можна порекомендувати при ходьбі використовувати палиці або хоча б одну палицю для кращої стійкості.

Також потрібно не забувати ходити на напівзігнутих ногах, щоб в разі падіння можна було б краще згрупуватися без отримання травматичних ушкоджень.

Медики рекомендують при ходьбі не робити великих кроків, оскільки так зменшується стійкість і збільшується ймовірність посковзнутися.

Якщо є відповідні больові відчуття після падіння, то потрібно відразу звернутися в травмпункт, щоб там отримати кваліфіковану допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні