На Волині спіймали магазинного злодія

0
-6
На Волині спіймали магазинного злодія
На Волині 32-річний житель Турійського району в грудні минулого року обікрав магазин. Співробітники кримінальної поліції Турійського відділення поліції викрили злодія.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У грудні минулого року в одному із сіл району зловмисник через заґратоване вікно проник до приміщення магазину та викрав взуття, цигарки та алкоголь.
Сума завданих матеріальних збитків становила понад 3 тисячі гривень.
За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження.

У результаті проведених оперативних заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 32-річний житель Турійського району.

Зловмисникові слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку поєднану із проникненням. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні