На Волинь хотіли провезти викрадену автівку Tesla

0
4
На Волинь хотіли провезти викрадену автівку Tesla
На польсько-українському кордоні через митні пости Дорогуськ-Ягодин українець віз викрадену з Норвегії автівку Tesla вартість у 82 тисячі євро.

Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на Прикордонну службу Польщі.

Польські прикордонники у міжнародному пункті пропуску в Дорогуську (Люблінського воєводства) запобігли вивезенню в Україну автомобіля марки Tesla вартістю приблизно 350 тисяч злотих (майже 82 тис. євро). З’ясувалося, що автівку викрали. Про це у середу, 23 січня, повідомила Прикордонна служба Польщі.

"41-річний громадянин України у вівторок хотів виїхати з Польщі прикордонним пунктом пропуску Дорогуськ-Ягодин. Під час контролю прикордонники виявили, що 5-річне авто із електричним двигуном, приблизною вартістю 350 тис. злотих, було викрадене у Норвегії", - повідомив речник коменданта Надбужанського відділу Прикордонної служби Даріуш Сєніцький.

Автівку вилучили, а водія допитали як свідка.

"Водій наполягає, що він не знав, що авто було викрадене. Підстав для його затримання не було, справу будуть далі вивчати", – додав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні