Волинські «екс-євробляхарі» сплатили 400 мільйонів митних платежів

0
0
Волинські «екс-євробляхарі» сплатили 400 мільйонів митних платежів
На Волині власники автомобілів на іноземній реєстрації сплатили до держбюжету України майже 400 мільйонів митних платежів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

Станом на 24 січня 2019 року у зоні діяльності Волинської митниці ДФС змінено митні режими «транзит чи тимчасове ввезення» на «вільний обіг» 6220 легкових автомобілів.

Їхніми власниками сплачено до Державного бюджету України 393,66 млн грн митних платежів. З них 5602 особи (90 відсотків) добровільно сплатили до бюджету кожен по 8500 грн, всього – 47,62 млн грн під час оформлення транспортних засобів, щодо яких не були дотримані строки чи умови митних режимів тимчасового ввезення чи транзиту.

До слова, волинська митниця попереджає, що до закінчення пільгового режиму оформлення транспортних засобів на іноземній реєстрації залишилося 30 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні