У Ківерцях бродячі собаки напали на дитину

0
-2
У Ківерцях бродячі собаки напали на дитину
У Ківерцях бродячі собаки напали на дитину. Це непоодинокий випадок.

Про це повідомила в групі "Ківерці" у "Фейсбуці" Наталія Бутрин.

Жінка пише, що на вулицях Ківерець багато бродячих собак, вони дуже агресивні, нападають на людей та розповідає про випадок, коли 23 січня зграя собак накинулись хлопчика, який йшов до школи.

"Це вже не один випадок. Треба, щось з цим робити. Собаки бігають вулицями міста, а особливо вулицею Шевченка, у міському парку та по прилеглих вуличках. Цією вулицею ходить дуже багато людей на роботу, батьки водять дітей в дитсадок, діти ходять до школи.

Сьогодні собаки напали на дитину десяти років – хлопчика, біля клубу ДОК, який йшов до школи. Хлопчик так перелякалася, що втікав до житлових будинків і кричав "рятуйте", а собаки бігли за ним! Добре, що люди, які були неподалік нього допомогли відігнати їх", - розповідає жінка.

За словами ківерчанки, це не першиий випадок нападу бродячих собак на людей у Ківерцях.

"Ще був випадок, коли зранку діти йшли до школи і зграя собак бігала по вулицях. Мама вела дитину в дитсадок, поблизу Центральної районної лікарні біля зупинки на вулиці Шевченка, на неї накинулись собаки. Теж відігнали люди, які в той момент були на зупинці громадського транспорту!" - пише жінка пригадуючи ще кілька випадків коли бродячі собаки накидалися на людей, та зокрема на неї:

Коли я виходила зі свого подвір'я собака сірого кольору, середнього зросту, дуже агресивна, кинулась до мене, почала гавкати і з оскаленими зубами скакала до мене.

Жінка наголошує, що це не поодинокі випадки і просить спеціальні служби втрутитись.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні