У Луцьку жорстоко побили літнього чоловіка. ФОТО 18+

4
8
У Луцьку жорстоко побили літнього чоловіка. ФОТО 18+
У Луцьку, вночі, 24 січня, жорстоко побили літнього чоловіка. На дідуся накинулись зграя невідомих і побили до крові.

Про це написав у "Фейсбуці" Діоніс Афоніч.

Чоловік пише, що вийшов о 3 годині ночі випити кави. Поки чекав коли напій приготують, помітив на зупинці дідуся з сумками. Літній чоловік стояв змерзлий, намагається до когось зателефонувати.

"Мені це здалося трохи дивним. Забираю каву, підходжу і запитую - "Доброї ночі, з Вами усе добре?" І бачу що ні, таки не добре. Дідусь стоїть мало того, що змерзлий, то ще й побитий. Розпитую", - розповідає про інцидент Діоніс Афоніч.

Чоловік з’ясував, що дідуся побила зграя невідомих.

"Натовп підійшов, запитали у дідуся закурити, а потім почали бити, повалили його на землю і гамселили. Порвали сумку з пожитками, з якими він ішов додому", - розповідає за словами потерпілого.

Побитий до крові дідусь простояв на холоді посеред ночі кілька годин. Був дуже змерзлий і не міг прийти до тями. Більше нічого не хотів говорити. Розповів лише, що живе десь на вулиці Гулака-Артемовського з іншим незрячим пенсіонером. Подзвонити до когось, щоб прийшов, допоміг, чи забрав - нема. Дочка живе у Польщі. Це все, що він сказав. На пропозицію викликати поліцію - відмовився. Швидку - теж.

Чоловік забрав дідуся до себе додому, щоб той зігрівся.

"Зробив йому чаю. Думаю, що робити далі. Руки у нього побиті, голова в крові, мабуть теж розбита, ніс побитий, і це тільки те, що видно. Кров, рани, гематоми!",- розповідає Діоніс і обурюється вчинком невідомих людей, які завдали шкоди старшому чоловікові.

Згодом він викликав швидку та поліцію. Побитого чоловіка забрали в травмпункт.

Доніс Афоніч просить свідків нічної події відгукнутися, щоб знайти кривдників.

Інцидент трапився вночі 24 січня біля Історичного факультету СЄНУ імені Лесі Українки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піймати нелюдів і на палю.Інші методи вже вичерпані.
Відповісти
Цих "тваринок", що ходять зграями, щодня можна побачити у всіх ТЦ міста, а особливо за "Портом" стоять курять постійно, з пивом та іншими напоями, регочуть, волають, на зауваження 0 реакції і ще погрожують. Це кожного вечора таке там як темніти починає. Майте на увазі...
Відповісти
зе реалії укропівської влади
Відповісти
Це просто жах, що творится на наших вулицях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні