Шахраї продавали в Україні акції Tesla

0
0
Шахраї продавали в Україні акції Tesla
Попереджають про можливі ризики для інвесторів при купівлі цінних паперів компанії Tesla Inc за допомогою непрофесійного учасника ринку.

Про це повідомляє прес-служба регулятора, - пише Економічна правда.

Як йдеться в повідомленні, компанія "Насдак Груп Україна" позиціонує себе офіційним представником фондової біржі NASDAQ в українському сегменті і офіційним партнерським офісом компанії Tesla Inc. в Україні. Компанія пропонує до придбання цінні папери компанії Tesla Inc.

Однак, за даними комісії, "Насдак Груп Україна" не є професійним учасником фондового ринку.

Офіційної відповіді на запит НКЦПФР від "Насдак Груп Україна", зокрема щодо порядку та механізму придбання цінних паперів компанії Tesla Inc. і порядку відкриття рахунків інвесторам, не отримано, у зв'язку з поверненням кореспонденції.

"Отже, при ухваленні рішення про інвестування в цінні папери (в тому числі цінні папери іноземних емітентів) з метою уникнення втрати коштів пропонуємо з'ясовувати інформацію щодо професійного учасника, який пропонує послуги (наявність відповідних ліцензій, ділова репутація, місцезнаходження і т. д.) і емітента, цінні папери якого маєте намір придбати (реєстрація випуску цінних паперів, місцезнаходження, допуск цінних паперів до обігу в Україні)", - додали в комісії.
Теги: шахраї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні