У Британії поліцейські врятували пустельного щура від голоду

2
-3
У Британії поліцейські врятували пустельного щура від голоду
Британським поліцейським довелося рятувати пустельного щура від голоду після того, як його хазяїн потрапив до в'язниці.

Поліція графства Дербішир повідомила, що в операції брав участь спецзагін швидкого реагування - допомога поліцейських знадобилася, аби швидко отримати доступ до помешкання, де перебувала тварина. Про це пише ВВС Україна.

Пустельний щур був живим - попри те, що його ніхто не годував близько тижня. За словами правоохоронців, тварину одразу ж доставили до ветеринара.

В поліції розповіли, що відгукнулися на звернення представників Королівської спільноти із захисту тварин від жорстокого поводження (RSPCA).

"Ми дуже тісно співпрацюємо з правоохоронцями і завжди вдячні їм за допомогу в порятунку тварин", - заявили в RSPCA, коментуючи операцію з порятунку гризуна.

Поліцейські пояснили, що завжди викликають озброєних офіцерів, "коли необхідно отримати доступ до об'єктів, що викликають занепокоєння".

На оперативну роботу виклик ніяк не вплинув, додають правоохоронці.

За їхніми словами, під час огляду приміщення офіцери також виявили, що власник забув вимкнути газ: "Газ вимкнули і тепер помешкання є цілком безпечним", - заявили в поліції Дербішира.
Теги: тварина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам би їхні проблеми
Відповісти
Нам би їх рівень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні