--> Поблизу Луцького замку виявили захаращені сараї. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поблизу Луцького замку виявили захаращені сараї. ФОТО

1
2
Поблизу Луцького замку виявили захаращені сараї. ФОТО
У Старому місті, поблизу Замку Любарта, виявили занедбані сараї.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Виявлено самовільно встановлені тимчасові споруди та конструкції (гаражі, сараї), які знаходяться у занедбаному стані. Їх знайшли інспектори відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час обстеження території на вул. Братковського, 31 та 33", – йдеться у повідомленні.

Як зазначають муніципали, територія, де встановлені сараї, знаходиться неподалік Луцького Замку та інших туристичних об’єктів міста, які привертають увагу багатьох туристів.

Інспектори департаменту проводять роботу з встановлення власників даних споруд для проведення з ними роз’яснювальної роботи, а також підготовки в подальшому рішень про демонтаж незаконних конструкцій та споруд та відновлення благоустрою.

На двох осіб уже складено адміністративні протоколи за ст.152 КУпАП, які будуть передані на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це приватна територія, чого туди муніципали лізуть?Нехай краще вимагають демонтаж незаконно побудованих висоток!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні