Як навчатимуться нещеплені діти, яких не пустили до луцьких шкіл

3
9
Як навчатимуться нещеплені діти, яких не пустили до луцьких шкіл
Розповіли, чи продовжать навчання нещеплені проти кору діти, яким заборонили відвідувати навчання в школах Луцьку.

Про це йшлося у вівторок, 22 січня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Нагадаємо, сім десятків дітей, які не мають профілактичних щеплень від кору, не допустили до навчання у 25-й луцькій школі.

Так, за словами заступниці начальника управління освіти Луцької міської ради Тетяни Силки, після закінчення канікул окремі школи прийняли рішення про відсторонення від навчання невакцинованих проти кору дітей.

Тетяна Силка каже, що з 26 тисяч дітей, які навчаються в школах Луцька, дві тисячі це діти, які не мають щеплень.

«Тому управління освіти спільно з медиками вирішили рекомендувати відсторонити від навчання дітей до того часу, поки їм не зроблять вакцинацію. З батьками ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу, але більшість з них ігнорують необхідність проведення вакцинації дітям», – пояснила посадовиця.

Вона додає, що з дітьми, яких не допустили до навчання, будуть практикувати віддалене навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому все спихають на школи та директорів а для чого управління для галочки і високих зарплат можливо воно і зовсім непотрібне
Відповісти
Бідні директори шкіл...Позови до суду будуть саме на них(( Очільники потім будуть відвертатися від коментарів і навряд чи захистять своїх підлеглих..Закон порушує директор ...
Відповісти
Запрет на посещение образовательных учреждений не привитым от конкретной инфекции может быть вынесен только после ОФИЦИАЛЬНОГО объявления главсанэпидврачом ЭПИДЕМИИ по этому заболеванию. На Украине этого не произошло, во всяком случае пока. Посему любые попытки ограничить доступ непривитых детей в сады и школы – НЕ законны. Это инициатива безграмотных чиновников на местах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні