Трьом луцьким поліцейським хочуть виділити квартири у новобудові

5
-4
Трьом луцьким поліцейським хочуть виділити квартири у новобудові
У багатоповерхівці на вулиці Глушець, що біля Стиру, поліцейським нададуть квартири.

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому, пише Волинь онлайн.

Згідно проекту рішення членам виконкому пропонують затвердити рішення житлової комісії Головного управління Національної поліції у Волинській області про надання квартир в будинку на вул. Глушець, 40.

Зокрема, планують надати:

1. двокімнатну квартиру житловою площею 33,4 кв. м, загальною – 63,6 кв. м Віктору Кравчуку з сім’єю. З квартирного обліку Кравчука, на якому він перебуває з 11 серпня 1999, планують зняти. Проживає Кравчук квартирі, в якій залишаються проживати мати і брат.

Згідно із декларацією, Віктор Кравчук працює заступником начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП у Волинській області. Має дружину та двох синів.

У декларації зазначено, що родина проживала у половині будинку, що належить Приймак Галині Сергіївні.

2. двокімнатну квартиру житловою площею 34,6 кв. м, загальною – 63,3 кв. м Сергію Козубовському з сім’єю. З квартирного обліку Козубовського, на якому він перебуває з 2 серпня 2000, пропонують зняти. Проживає Козубовський в гуртожитку, який звільняє.

3. однокімнатну квартиру житловою площею 13,6 кв. м, загальною – 42,8 кв. м Наталії Герасимчук. З квартирного обліку Герасимчук, на якому вона перебуває з 3 березня 2000, пропонують зняти. Проживає Герасимчук в гуртожитку, в якому залишається проживати брат.

Згідно із декларацією, Наталія Герасимчук працює старшим інспектором ГУНП у Волинській області. Сім'ї не має. Задекларувала право власності на половину житла у гуртожитку площею 35 квадратів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- чому їм халява!??(((
Відповісти
Я пішов- без квартири, так і живу у гуртожитку. Радий за тих, кому дали. А Наташа, в АТО була у 14-му, через ту квартиру. Решти- не знаю хто вони, може також АТОшники.
Відповісти
Ненавиджу халявщиків!!! Це кровососи, це непотріб суспільства! Хєр вам а не податки!!!
Відповісти
Аххахахахахахахахахахха
Відповісти
НІчього собі, не за жирно їм! хай живуть собі далі.... краще сиротам далиб ті квартири, а то корупція всеодно процвітатиме..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні