Працівники Волинського центру зайнятості скупалися у крижаній воді на Водохреще

0
-1
Працівники Волинського центру зайнятості скупалися у крижаній воді на Водохреще
У селі Озерце Ківерцівського району настоятель Жидичинського чоловічого монастиря разом з іншими священиками відправили службу та освятили ополонку.

Участь у купаннях взяв колектив Волинського обласного центру зайнятості разом із його керівником Романом Романюком та представниками Луцького міського центру зайнятості, йдеться на сторінці Волинського обласного центру зайнятості у "Фейсбуці".

Купання у крижаній воді для багатьох із працівників служби було першим, однак таїнство обряду, шлях, яким довелося пройти, і Свята вода зробили емоції та враження незабутніми.

Важливо, що кожен робив цей крок за покликом власного серця. Усі, хто спостерігав за процесом, переконались, що нині не було місця ані страху, ані ваганням, ані холоду.

«Пам’ятайте, що усім ми – тільки люди», – промовив священик. І кожен в цю мить замислився над цінністю прожитих днів, зроблених вчинків. Думок було безліч. У великі християнські свята, як-от сьогодні, ми часто приходимо до Бога, аби подумати, поділитись, поговорити і навіть помовчати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні