На Волині двом жінкам присвоїли звання «Мати-героїня»

0
-2
На Волині двом жінкам присвоїли звання «Мати-героїня»
Віра Воробчук та Ольга Хлопенюк із Заріччя Володимир-Волинського району, отримали почесне звання «Мати-героїня».

Про це інформує Володимир-Волинська РДА.

Віра Анастасіївна та Валерій Євгенович Воробчуки виховують п’ятеро дітей: троє синів та дві доньки. Найстаршому синові Валентину 31 рік, а наймолодшій, Анастасії, - 13.

Завдячуючи батькам уже четверо здобули хорошу освіту та впевнено крокують по життю.

Троє із дітей пані Віри створили власні сім’ї, тож за великий родинний стіл сідають разом із зятем, невістками та онуками. Та при цьому, повсякчас, за словами Віри Анастасіївни, вони, як батьки, намагаються допомогти уже дорослим дітям мудрою порадою у роботі, родинному житті, суспільній діяльності, а школярці Насті – у навчанні.

У власних родинах усі продовжують зберігати добрі традиції та затишок батьківської оселі.

Прекрасно відгукуються односельчани і колеги по роботі й про Ольгу Хлопенюк. Офіційно матір’ю-героїнею вона стала у 41 рік та для знайомих вона – давно мати-героїня. Адже народила й виховує шістьох дітей: троє синів та троє доньок. Усі вони ще школярі. Тож, як зазначає пані Оля, багато часу приділяють їх вихованню та навчанню.

Тішиться жінка і їх високими оцінками у школі та тим, що вони мають чимало друзів.

Вітаючи матерів-героїнь з присвоєнням почесного звання України, Наталія Василець побажала жінкам якомога більше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей та усіх оточуючих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні