Волинські бійці влаштували воєнізовану лижну гонку. ФОТО

0
6
Волинські бійці влаштували воєнізовану лижну гонку. ФОТО
14-та ОМБР з Волині влаштувала воєнізовану лижну гонку на першість військової частини.

Переможців у лижній гонці визначали як у загальнокомандному заліку – серед підрозділів бригади, так і в індивідуальному, окремо серед чоловіків та жінок-військовослужбовців, повідомляє прес-служба бригади на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Найспритнішою серед дівчат стала Ірина Данилюк, друге місце в забігу посіла Олександра Карасюк, третє – Марія Разумова. Серед чоловіків найшвидше дистанцію здолав Олександр Клімович, друге місце в гонці виборов Микола Кармалідін, третє - Мар’ян Паращак.

«А в загальнокомандному заліку переможцями у воєнізованій лижній гонці стала команда ремонтно-відновлювального батальйону, срібло на змаганнях виборола команда зенітно-ракетного дивізіону, і бронза дісталася команді підрозділу військовослужбовців строкової служби нашої військової частини», – повідомили у прес-службі.

Переможців змагань нагородили грамотами командира 14-ї ОМБР.

Також переможці бригадного етапу змагань незабаром захищатимуть честь бригади в воєнізованій лижній гонці на першість оперативного командування «Захід».






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні