На Волині військовим автомобілям дадуть «нове життя»

1
2
На Волині військовим автомобілям дадуть «нове життя»
Автомобілям ЗІЛ, ГАЗ, УАЗ, виготовленим за часів Рядянського союзу, які роками стояли на складах військових частини, у луцькій військовій частині “А2466” дадуть нове життя

Про це йдеться у сюжеті UA: Волинь

У військовій частині “А2466”, що на вулиці Стрілецькій у Луцьку, військові ремонтують військові автомобілі, які роками стояли на складах та базах в частинах Збройних сил України.

Військову частину “А2466” сформувавли наприкінці 2016 року на базі колишнього авторемонтного заводу. Адмінбудівлі були занедбаними. Відновлювали усе власними силами

"Вдалося організувати виробничий процес, організувати ремонтну дільницю, яка може повноцінно здійснювати ремонт автомобільної техніки", - розповів "UA:Волинь" виконувач обов’язків командира частини Антон Іванишин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналіста з камерою,нехай відзніме цю базу,в яких умовах ремонтують,(чи ремонтують?),там автомобілі.Там _мрак!!!Якби відзняли і описали,то може б і пан МО Полторак,зрозумів і виділив гроші на капітальний ремонт цієї бази.Спочатку відремонтувати і оснастити всім необхідним устаткуванням,а тоді можна вести мову про ремонт автомобілів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні