Хлопець вагою 320 кілограмів їсть лише бургери і чекає смерті

0
-4
Хлопець вагою 320 кілограмів їсть лише бургери і чекає смерті
Американцеві Кейсі Кінгу 34 роки, він живе в Джорджії, в будинку свого батька, давно не працює і майже не пересувається. Вести активний спосіб життя хлопцеві не дозволяє зайва вага - зараз він важить більше 320 кг.

При цьому Кейсі весь час їсть бургери і грає у відеоігри. Про те, чим ще займається чоловік розповідає Daily Mail

Кейсі розповів, що все життя був "великою дитиною". Коли він закінчував середню школу, його вага була вже більше 130 кг. Після школи американець почав шукати роботу і в результаті влаштувався в місцевий ресторан. Після цього в послужному списку хлопця з'явилися ще кілька подібних закладів. При цьому на роботі він часто і багато їв.

Кейсі розповів, що вже на останній своїй роботі насилу виконував обов'язки, адже його вага підвищилась до 220 кг. Коли молодій людині стало зовсім важко, він прийняв рішення звільнитися.

Мати Кейсі заявила, що "без роботи в її будинку він жити не буде", після чого виставила його за двері. Так як піти хлопцеві більше було нікуди, він відправився до свого батька. Саме у нього він і живе досі.

"Я ніколи не думав, що моє життя буде таким, - говорить Кейсі. - Я навіть уявити собі не міг, що в свої 34 роки буду "сидіти на шиї" у батька, цілими днями їсти та грати у відеоігри".

Кейсі зізнався, що з переїздом в будинок батька став ще більшим, ніж раніше. Чоловік намагався задобрити свого сина, тому щовечора влаштовував для нього справжный "бенкет" з фастфудом, японської їжею, піцою та іншими не дуже корисними ласощами.

Вже скоро Кейсі перестав нормально пересуватися. Одного разу хлопець навіть застряг в душі і чекав 9 годин, поки батько його звідти дістане. Після цього випадку чоловік купив синові величезний металевий чан, який 320-кілограмовий хлопець використовує, як купіль.

Але навіть це не допомогло вирішити всі проблеми Кейсі, які пов'язані з особистою гігієною. Через велику кількість складок на тілі, процес купання доставляє йому дуже багато труднощів.

"Щоб дотягнутися до задньої частини ноги, я змушений рухатися майже як свиня - валятися і перевертатися, - говорить американець, - я повинен піднімати кожну складку, щоб нормально вимитися, а це дуже непросто".

Хоч Кейсі і його батько дуже близькі, Денні зізнався, що турбота про сина доставляє йому багато труднощів.

"Я старію і дуже втомлююся, - каже чоловік, - Кейсі краще б бути більш активним, але він лінується. Незважаючи ні на що, я дуже люблю свого сина і думаю, що зобов'язаний за ним доглядати ".

Кейсі зізнався, що розуміє, чому останнім часом між ними так багато негативу.

"Я перебуваю в тій ситуації, коли мені потрібно, щоб він допоміг мені зробити те, що жоден з батьків не хоче робити, коли тобі вже за тридцять, - каже хлопець, - Мені потрібна його допомога буквально у всьому. Я не можу дістати до своєї спини і всього, що нижче її, ну ви розумієте, про що я ... "

Велику частину часу хлопець проводить, сидячи на дивані в своїй кімнаті. Кейсі прокидається близько полудня, відразу ж шукає, чим можна підкріпитися, і після цього починає грати у відеоігри.

Кейсі визнається, що вважає за краще проводити день оголеним, тому що в одязі йому дуже жарко. Двері в кімнату хлопця закривається на клямку, тому він не турбується, що до нього може хтось увійти.

"Я просто буду їсти, поки не помру, - каже хлопець, - Звичайний день для мене - це прокинутися близько 12, дізнатися, що я можу з'їсти, а потім - телевізор, ігри і ліжко. Не так багато активності".

Ігрове співтовариство стало для Кейсі комфортним і безпечним простором, тому що тільки в віртуальному світі він відчуває себе тим, ким хотів би бути.

"Тут ніхто не бачить мене, і я можуть бути тим Кейсі, яким сам захочу".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні