--> На Рівненщині начальника слідчого відділення райвідділу затримали на хабарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині начальника слідчого відділення райвідділу затримали на хабарі

0
6
На Рівненщині начальника слідчого відділення райвідділу затримали на хабарі
Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали начальника слідчого відділу одного з відділень Національної поліції у Рівненській області за отримання хабаря.

Як стало відомо з власних джерел, затриманим виявився слідчий Острозького відділу ГУНП України в Рівненській області, - пише Район.Острог.

За попередніми даними поліцейський вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 800 доларів США. За цю суму він обіцяв допомогти уникнути кримінальної відповідальності особам, які вчинили крадіжку.

За фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди слідчі теруправління ДБР у місті Хмельницькому розслідують кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Співробітника поліції та його посередника затримали. Тривають слідчі дії, під час яких у відділі поліції провели обшук.
У разі доведення вини працівнику поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні