У луцькому супермаркеті продають зіпсований товар. ФОТО

0
2
У луцькому супермаркеті продають зіпсований товар. ФОТО
У Луцькому магазині «ЕКО-маркет», що на проспекті Президента Грушевського, 1, продають розбиті курячі яйця.

Про це пише «ВолиньUA».

Споживачі здивовані, як можна продавати понівечений товари, адже майже кожна коробка містить в собі розбиті курячі яйця.

Як повідомляє покупець, в перше й не звернули увагу на розбиті курячі яйця вже дома і вирішили, що можливо розбили товар, коли йшли по дорозі.

Однак, буквально вчора, купуючи товар звернули увагу, що практично у кожній коробці є розбиті та понівечені курячі яйця. В деяких коробках вони аж уже засохли. Викликає здивування, як можна такий товар продавати по ціна 32,69 копійок. Адміністрації магазину буквально байдуже на таку якість товару.

Як розповідають скаржники, у відділі продажу м’ясних продуктів стоїть досить не приємний запах, а вітрини холодильників з продажу морожених товарів - забруднені.

Теги: луцьк, товар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні