Волинські волонтери запрошують зварити кутю для благодійності

0
-4
Волинські волонтери запрошують зварити кутю для благодійності
Лучан запрошують зварити кутю для благодійності, яку роздаватимуть під час різдвяної шоу-програми "Коляда з Тетяною Ціхоцькою".

"Шановні друзі – вже стало доброю традицією, що під час різдвяної шоу-програми "Коляда з Тетяною Ціхоцькою", яка відбудеться цього року на святвечір, 13 січня о 18:00", - пише у Фейсбуці Руслан Теліпський.

"Ми пригощаємо кутею усіх відвідувачів концерту в антракті, збираючи кошти на потреби нашого руху! Зазвичай нам передають різноманітну і смачну кутю наші друзі, дружини ветеранів АТО/ООС, родини Небесного Легіону та волонтери. Сподіваємось, що цього разу теж хтось відгукнеться і долучиться до благодійного заходу!" - йдеться у дописі.

Потрібно літрів 35-40. Сподіваємось на співпрацю, адже кошти збирати на проекти зараз дуже складно! Підвезти/передати кутю можна в неділю в юнацьку бібліотеку упродовж усього дня до 18:00, або домовитись з нами особисто яким чином ми можемо забрати.
Теги: допомога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні