Волинь принесла в держбюджет більше 3 мільярдів податків

0
-2
Волинь принесла в держбюджет більше 3 мільярдів податків
У 2018 році Волинь спрямувала до держбюджету 3 мільярди 126 мільйонів гривень податкових платежів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

«Ріст сплати податків до держскарбниці, що за підсумками року склав 23,1%, забезпечено шляхом підвищення ефективності адміністрування податкових платежів, більш якісній аналітичній роботі та дієвому алгоритму комунікацій з платниками податків. Зокрема, електронний формат спілкування платників з фахівцями ДФС дозволяє уникнути корупційних ризиків та забезпечує новий рівень обміну інформацією. Саме сучасні інформаційні технології, що активно впроваджуються в обслуговування платників податків, досить часто нині мають визначальний вплив на стан забезпечення надходжень», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, завдяки електронним технологіям фахівці ДФС отримали можливість зосереджувати увагу на діяльності групи платників, які створюють ризики несплати податків.

«Реагування на спроби мінімізації податків відбувається максимально швидко, інформація про потенційні зловживання опрацьовується у найкоротші терміни, а заходи в межах компетенції вживаються негайно. Важливо, що за жодних умов не йдеться про фіскальний тиск на платників, які відповідальні у виконанні свого конституційного обов’язку», – підсумувала Світлана Савчук.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні