На волинському кордоні впіймали білоруса з цигарками на півтора мільйона

0
2
На волинському кордоні впіймали білоруса з цигарками на півтора мільйона
На митному пункті пропуску «Доманове» затримали громадянина білорусії, який перевозив 60 тисяч контрабандних цигарок.

Про це повідомили у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Волинські митники на посту «Доманове» попередили намір контрабанди білоруських цигарок на майже півтора мільйона гривень.
60 тисяч пачок тютюнових виробів марки «NZ 10» виробництва Гродненської табачної фабрики «Неман» з акцизними марками Білорусії, але без акцизних марок України були приховані серед тепло- та звукоізоляційних матів. Їхня вартість – 1 мільйон 404 тисяч гривень.

Контрабанду перевозив громадянин Білорусії, який працює водієм-експедитором перевізника. Він виконував замовлення щодо постачання партії матів українському покупцю. Проте серед легального імпорту способом, що утруднює його виявлення, порозкидав 120 картонних ящиків. У них містились блоки цигарок.

Згідно статті 483/1 Митного Кодексу України переміщення товарів у спосіб, що утруднює їх виявлення, тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з конфіскацією товару.

Відтак, цигарки вилучені. Матеріали про притягнення порушника до відповідальності передані на розгляд суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні