На Херсонщині чоловік кулею «розрахувався» з рідним братом

0
5
На Херсонщині чоловік кулею «розрахувався» з рідним братом
Чоловік стріляв у рідного брата, аби не віддавати борг.

Про це повідомляє УПН.

Житель Голопристанського району Херсонщини змайстрував з ніжки від стільця, ручки від дверей і обрізка трубки від старого світильника однозарядний пістолет, який безвідмовно стріляє картечинами калібру 6,2 міліметра.

Кулею від такого пістолета умілець (до речі, інвалід третьої групи) і «розрахувався» з рідним братом, який прийшов до нього додому вимагати повернення дрібного боргу.

Спершу господар продемонстрував гостю «ствол», і зажадав, щоб той більше за грошима не приходив. Позикодавець вибив з рук боржника пістолет, але співмешканка його підібрала, і вдруге віддала главі сімейства. Той з відстані всього в метр вистрілив брату в груди, і дивом не влучив у серце або легені.

Пораненого забрали в лікарню на операцію, а стрільцем зайнялася поліція. Пістолет у нього вилучили, а Херсонський міський суд прийняв справу до розгляду. «Знижок» на інвалідність чоловікові робити не стали, засудивши за незаконне зберігання зброї та нанесення легких тілесних ушкоджень до чотирьох років позбавлення волі.

До того ж, його зобов'язали виплатити братові двадцять тисяч гривень відшкодування моральної шкоди (витрати на лікування на суму понад три тисячі гривень засуджений погасив ще раніше). Схоже, проявити порядність, і просто повернути борг було б для «самоделкина» і легше, і дешевше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні