«Лучан в «Еколайні» вважають лохами», – волинська журналістка про ціни на квитки

1
10
«Лучан в «Еколайні» вважають лохами», – волинська журналістка про ціни на квитки
Волинська журналістка Наталія Толмачова обурюється необґрунтованими цінами на квитки з Луцька до Варшави, які пропонує мережа міжнародних пасажирських перевезень «Еколайн».

Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

За її словами, в листопаді минулого року на сайті компанії «Еколайн» побачила повідомлення про акцію: квиток з Києва до Варшави вартує 200 гривень, ще менше з Рівного – 169 гривень. Однак коли Наталія ввела в пошуку «Луцьк – Варшава», то вартість квитка зросла удвічі: аби доїхати до Варшави з Луцька, потрібно заплатити 450 гривень.

«І от сьогодні знову цікавлюсь «акціями» «Еколайну»: Київ-Варшава – 316, Луцьк-Варшава – 450 гривень. Чим може бути обґрунтована така дивна акція? Тим, що треба заманити киян на свої рейси, а з Луцька лохи й так поїдуть, бо їм все одно треба?» – йдеться в дописі.

Вона додає, що у вівторок, 8 січня, на цей рейс у Луцьку сіли в автобус близько 30 пасажирів. Із 68 місць всі були зайняті.

«Дорогі маркетологи «Еколайна», поясніть мені, чого ви вважаєте Луцьк таким портовим містом? Луцьк, який на 400 км ближче до Варшави, чим Київ, але все одно найдорожчий в рейтингу «Еколайна» на цьому маршруті», – пише Толмачова.

Вона уточнює, що це той самий рейс, який їде зі столиці через Рівне та Луцьк. І пасажир не може придбати квиток з Києва і сісти в автобус у Луцьку, бо вже через 10 хвилин після відправлення транспорту зі столиці його квиток анулюють, адже пасажир не прийшов на посадку.

Наталія Толмачова додає, що навіть у випадку форс-мажору чи спізнення на рейс гроші за придбані квитки пасажирам не повертають.

«Бот чемно посилав мене на... мейл компанії: пишіть і вам воздасться. А ще відповідав, що все оте вищенаписане – то є політика компанії. Як на мене – дивна така політика. Не клієнтоорієнтована. Але хто ж я така, щоб їм вказувати, якщо там такий М – маркетинг», – написала журналістка.

«Скажіть мені, що я упускаю в цьому шикарному «бізнес-плані» і чого лучан в «Еколайні» вважають лохами, яких треба розвести на бабло?» – додала вона.

Журналістка зазначила, що до якості перевезення в «Еколайні» претензій ніколи не мала.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожен - має займатись своєю справою, журналісти - статті писати, маркетологи - займатись маркетингом.
Компанія - зацікавлена - максимально завантажити рейс в початковому пункті без заїздів на автостанції по дорозі, заради того, щоб заїхати за вами у Луцьк - компанія-перевізник заплатить гроші - чималі, до того треба додати транспортні витрати, логістику і т.п. Коротше кажучи - займіться своїм ділом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні