Вакцини «від Іри» в Луцькій дитячій поліклініці не знайдено, – головний лікар

20
1
Вакцини «від Іри» в Луцькій дитячій поліклініці не знайдено, – головний лікар
Лучанин Віталій Лещук, який написав, що в Луцькій міській дитячій поліклініці, колють вакцину «від Іри» зі Львова, видалив свій пост із «Фейсбуку» і попросив вибачення. З цього приводу в поліклініці була перевірка міського управління охорони здоров’я. Нічого не знайшли.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська.

Нагадаємо, в середу, 9 січня лучанин Віталій Лещук написав у групі «Теревені про Луцьк» у «Фейсбуці», як він хотів зробити щеплення дитині, домовився із львів’янкою Іриною Кратік про доставку вакцини тетраксим кур’єром. А позаяк вакцину вчасно не доставили, медсестра дитячої поліклініки запропонувала вколоти дитині вакцину від тієї ж Іри, яка є в неї. Сказала: «Я брала собі вакцину, ідем, вам вколю, а собі потім в Іри візьму!»

Робити щеплення дитині Віталій Лещук відмовився. Гроші йому повернули за кілька хвилин без проблем.

«Думаю, кур’єра там і не мало бути. Просто я зарано прийшов. А вакцин там півхолодильника, привезених цією ж Ірою. Просто колють їх тим, хто їх купує у неї. А зберігаються вони в тому ж кабінеті, в тому ж холодильнику, де й інші вакцини. І, в принципі, різниці ніякої, чи вона їх привезла вчора, чи сьогодні. У нас пів-України таких бізнесменів. Просто сказала б, що мої вакцини в поліклініці, платиш – колють, та й усе», – написав лучанин.

Він додав: «У жодному разі нікого не відмовляю від послуг цієї жінки. Багато хто купив у неї вакцини, і все добре. До того ж, педіатри її знають, і ті, хто колють, теж знають! Так що все ОК!»

Головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська розповіла, що з цього приводу в медичному закладі в четвер, 10 січня, була перевірка з управління охорони здоров’я Луцької міської ради.

«Сьогодні у мене була перевірка з управління. Нічого не знайшли. І я ще з того вигоду маю? Хай йдуть в «Благомед», платять по півтори тисячі замість 600 гривень. За одну ін’єкцію «Благомед» бере 900 гривень. А тут тобі допомагають, а він дозволяє собі написати таке. Хоч би прийшов і вибачився. Я сьогодні з самого ранку мала перевірку по всіх кабінетах профщеплень. Нічого не знайдено! Не вірите – зверніться в управління охорони здоров’я», – коментує головний лікар.

Вона стверджує, що жодної співпраці ні з якими дистрибюторами в Луцької міської поліклініки немає. Медсестри вводять медикаменти, принесені батьками з аптеки. А заклад співпрацює лише з аптеками фірми «Волиньфармостач» щодо пільгових рецептів.

«Співпраці з ніякою аптекою немає, чи вони купують анальгін з димедролом, чи вони купують щеплення, чи антибіотик, який колеться в поліклініці. Ні з яким медикаментом ми не маємо ніякої співпраці. А як ми колемо антибіотик, то яку нам треба співпрацю? Ми маємо співпрацю з «Волиньфармпостач», що стосується дітей-інвалідів. А, вибачте, «Фейсбук», і те, що собі дозволяють там писати, то це помийна яма», – стверджує Оксана Лєщинська.

Головний лікар медичного закладу каже, що Віталій Лещук видалив свій допис із «Фейсбуку» і попросив вибачення в Ірини Кратік.

«Він видалив учора всі свої дописи. Що ви нас мучите? Він видалив все і вибачився перед Ірою, що він 100 відсотків не правий був. Йому все зробили. Сьогодні Іра до мене приходила. Треба було 20 хвилин почекати. Вже й так об лікарів витирають ноги, як можуть. Йому повернуті гроші», – каже Оксана Лєщинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пані,Лєщинська,то все ж:
1.хто така Іра,яка до вас приходила?
2.Чому так ненавидите батька?Якшо все ок,то перевірок нема чого боятись.
3.Коли будете реагувати на скарги на кардіолога Подлевську,її підпільний бізнес в поліклініці?
Відповісти
Подлєвська ще досі там працює???? Мені 30 і я з дитинства ту мадаму не переношу(( що прийшлось моїй мамі через неї винести(((
Відповісти
Іра приходила...брєд...!!
Це ще раз говорить ,що ви всі знюхані між собою!
Повиганяти вас з роботи всіх,чому поліклініка не закупить офіційно,а треба через якусь іру????
Ви краще запитайте чи в Ігри є освіта фарм??
Ви знущаєтесь з наших дітей!
Відповісти
Дивно а звідки вона знає Іру???
Рука руку миє
Відповісти
таки не знайшли?!... А пошукайте у аптеці на першому поверсі. Коли приходить час вакцинації, то медсестри кажуть, що вакцин немає, а ось в аптеці на першому поверсі є та тільки, от халепа, за більшу платню і вдуже обмеженій кількості. Та якщо вам дуже треба, то самі ви в тій аптеці вакцину не купите, бо треба занести туди писульку від тієї ж медсестри. І при тому всьому ніяких чеків ніхто не дає. І коли після цього підходиш до тої самої Ліщинської за поясненнями, то більш здивованих та чесних очей ніде не побачиш, а відповідь просто перл "Що ви таке кажете?! Такого просто не може бути! Вам примарилось..."
Відповісти
@Сьогодні Іра до мене приходила.- пані завідувач "палиться" і не червоніє. отже. вона знає ту Іру і ще й з нею дружить.

Тоді прохання до міського управління охорони здоров'я: проводьте перевірки нормально, бо в тієї головної лікарші не все чисто. Вона ж може покалічити дітей! Жах!

Пані, лікарко, в вас мабуть теж є діти. побійтеся! Чим же вам чужі не вгодили? за що ви їх із Ірою калічити збираєтесь?
Відповісти
Дурдом-веселка
ліщинська ви думаєте що говорите???
За вами прокуратура плаче...ой плаче
Я надіюсь правоохоронці звернуть це до уваги
Ганьба
Відповісти
абсурд!!
якась іра наробила шуму
поліція де хай цим займеться
смішно
Відповісти
Дивно за що пацієнт вибачався якщо це все правда.
Відповісти
це типу того батька якому у зимовій вишні спалили заживо дітей, дружину та сестру. був серйозно налаштований на правосуддя, а потому привселюдно вибачався. а пробачте за що? за втрату рідніх. то віпадок у поліклініці щось аналогічне.... та одне інтерв'ю лащинської про прививки, де вона порівнює діток з собаками взагалі щось неперевершене! та це просто шедеврально!)
Відповісти
іра не лікар!!!
а вакцини це дуже серйозно де зберігаються,і як!
Відповісти
Цікаво Ващенюк знає???
Відповісти
розумна ,що лєщинська що іра....інтелектуали!!!!!
чекаємо ,що буде далі!
звідки батьки знають що привозить іра,і звідки!?????
Відповісти
Та не робіть взагалі тих щеплень шо ви паретеся )))) Всі ті щеплення - нікчемні ))
Відповісти
а де реакція поліції!
облздрав!?
Відповісти
Перш ніж обливати лікарів брудом, потрібно розібратись у всьому до кінця. А тоді робити висновок.
Журналісти повинні були перш ніж писати цю статтю, засновану на соцмережах де правдивість новин 50/50 в кращому випадку, дізнатись хто така Ірина Кратік в першу чергу і провести своє невеличке розслідування. А не робити висновок з соцмереж і коментарів невідомо кого.
Незабувайте, що фейзбук вас не вилікує.
Відповісти
А можливо ніякої Ірини і не існувало...а продавали вони державні...безкоштовні вакцини...
Відповісти
Це ще раз доводить,які ми всі дураки.Що якісь іри,тюрять вам вакцину,яка нікому непотрібна,а ви отруюєте своїх діток.Люди у вас,що розум відібрало.яневже ми вороги своїм діткам.Нафін ці вакцини,а цих Ір в тюрягу і з цими хабарниками-лікарями.Жах.
Відповісти
бидло і дебіли ))) Вас дійсно всіх колоти нада ))) Іто чим побільше вакцин від різних хвороб ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні