Півтори тисячі за годину, або Як волинянки в Тернополі повіями стали

2
-8
Півтори тисячі за годину, або Як волинянки в Тернополі повіями стали
У Тернопільській області викрили осіб, які надавали сексуальні послуги. Серед них – повії з Волині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Упродовж десяти місяців оперативники відстежували діяльність підозрюваних, які організували бізнес з надання секс-послуг на території області.

За інформацією прес-служби, справу започаткувала 29-річна жінка з Дніпра. Вона мала чимало знайомих серед дівчат легкої поведінки. Потім вирішила змінити спосіб заробляння грошей, ставши сутенершою.

Співпрацювати з жінкою погодилося дев’ять повій з Одеси, Волині, Херсона, Києва та Дніпра. Жінка найняла двох водіїв з Тернополя та двох адміністраторів з Дніпропетровської області. Останні працювали вахтовим методом. Вони приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат. Уже «покупці» самі на місці зустрічі обирали ту, з якою бажали провести час.

Година послуг дівчат вартувала 1000-1500 гривень. Заробіток ділили 50 на 50. П'ятдесят відсотків йшло повіям, решту – отримували посередники. Адміністратори мали по 300 гривень за замовлення, а водії 200-300 за виїзд.

Із клієнтами дівчата зустрічалися за межами власного житла – у саунах, готелях, приватних будинках.

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчого управління та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели санкціонований обшук, вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, записники і банківські картки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слідкували 10 місяців!!!!!!!! Фільми знімали чи що?
Відповісти
Не тільки фільми, ймовірно, і компромат на клієнтів.... А стаття загалом скидує на бізнес-план... Кому з читачів цікаво, як там вони деребанять прибуток...50/50 чи 40/60....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні