Три корисні страви після свят в від «Карабасу Барабасу»*

0
-2
 Три корисні страви після свят в від «Карабасу Барабасу»*
Січень – період свят, однак дуже часті застілля не дуже добре позначаються на здоров’ї. Тож варто вживати страви, які допомагатимуть нашому організму справно працювати, а відповідно й покращувати самопочуття.

У броварні «Карабас Барабас» гості мають нагоду посмакувати традиційними стравами української та європейської кухні. Більше того, тут варять натуральне крафтове пиво. Тож у період свят варто завітати у заклад, адже у пиві дуже багато клітковини, тож у помірній кількості воно корисне для травлення.

Однак, не слід забувати про здоров’я й трішки розвантажувати себе після свят. Тож «Карабас Барабас» пропонує три корисні страви з меню.

Борщик український з грінками

Ця страва прийшла до нас з далеких часів, а зрозуміло, що наші предки поганого б не радили Так, у борщі ідеально збалансовані корисні речовини – вітаміни й мінерали. Також страва має чимало корисної клітковини. Тож після родинних застіль варто поїсти і першого.



У Карабасі ж в страві є таємні інгредієнти, через що традиційний борщ смакує ще краще.

Салат «Грецький» з фетою»

Це одна з найменш калорійний страв у меню броварні. До того ж, усі знають про користь овочів в поєднанні з натуральним сиром.
Заправлений він – оливковою олією, яка не шкідлива для здоров’я та має чимало інших переваг.



Чудове поєднання дасть вам можливість відчути ситість, але в той же час не переїсти.

Сирне плато

Якщо ж ви хочете поспілкуватися з друзями, чи коханою людиною в невимушеній обстановці та посмакувати смачненьким, то плато з вишуканих видів сирів, в поєднанні з виноградом, горішками та медом ідеально підійде.



Ідеально смакує ця страва з червоним пивом Amber Lager.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні