Дітям – автомобілі, дорослим – «пʼяні» окуляри: різвяна акція від луцьких патрульних

0
2
Дітям – автомобілі, дорослим – «пʼяні» окуляри: різвяна акція від луцьких патрульних
У день Різдва Христового на Театральному майдані у Луцьку патрульні розважали дітлахів і дорослих.

Малечі пропонували взяти участь у вікторині, відповісти на прості питання з правил дорожнього руху, катали на автомобілях. Старшим - рівно пройти по смугах, попередньо одягнувши спеціальні окуляри, які дають зоровий ефект сп'яніння.

"Дуже цікаво. Почули про таку акцію, що патрульна поліція проводить Різдво для дітей. Діти знають про поліцію, знають, для чого вона, але ніколи не були в машинах, тому враження дуже позитивні і хочемо ще", - розповіла лучанка Інна Пілюк.

Самі патрульні охоче катають малечу та розважають дорослих. Така акція - не перша. Протягом минулого року поліцейські організовували чимало освітніх флешмобів.

"Є можливість побувати в патрульному автомобілі, одягнути спецзасоби, якими користуються поліцейські, долучитися до вікторини на знання правил дорожнього руху. І загалом отримати чудовий настрій", - прокоментував патрульний поліцейський Роман Ткачук.

Різдвяні зустрічі з патрульними відбулися у всіх містах, де діє нова поліція. Загалом - у 23 регіонах України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні