У трьох ОТГ на Волині відбудеться повторне голосування

0
-1
У трьох ОТГ на Волині відбудеться повторне голосування
На підготовку та проведення повторного голосування із перших виборів депутатів сільських рад три волинські громади отримають 202 тисячі гривень із державного бюджету.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА у Волинській області.

Кошти отримають у рамках розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад 13 січня 2019 року згідно з постановою Центральної виборчої комісії від 4 січня 2019 року № 24.

На Волині повторне голосування відбудеться у трьох ОТГ, де перші вибори відбулися 23 грудня 2018 року: Привітненській (Локачинський район), Підгайцівській та Липинській (Луцький район). Бюджет кожної громади отримає додаткові кошти на організацію та проведення виборчого процесу, зокрема, Привітненька громада отримає 66 тис. грн., а Липинська та Підгайцівська – по 68 тис. грн.

До слова, на проведення перших виборів у дев’яти громадах на Волині, які відбулися 23 грудня, із держбюджету спрямували майже 2,5 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні