З якого віку дитину потрібно привчати до спорту

0
4
З якого віку дитину потрібно привчати до спорту
Перша сходинка інтелекту – фізична. Здорове тіло – здоровий дух.

Від народження до двох-трьох років у нас домінує тіло, ми його розвиваємо. Перші шість тижнів після народження дитини дуже важливе погладжування, носіння на ручках, плавання – м'які техніки.

Про це розповіла Доула Тамара Андрєєва в ексклюзивному коментарі для Здоров’я 24.

За її словами, починаючи з 6-тижневого віку варто підключати масажі, гімнастику, фітбол. Це ранній розвиток. Коли дітки сповиваються – вони також ростуть.

“Але темпи розвитку йдуть повільніше, ніж у діток, з якими батьки займаються. Плюс – як виглядає тіло. Є дітки повненькі, але збиті. А є – як кисіль, целюлітні. Це залежить від того, як ми їх ростимо. Протипоказання можуть бути. Вони пов'язані з неврологією або якщо були травми після пологів. Але є такі фахівці як реабілітологи, професійні масажисти, які можуть навчити маму тим технікам, що потрібні їхній дитині”.

За її словами, якщо дитина доношена, здорова – будь-яка тілесна імпровізація для дитини в задоволення. І чим більше контактів з дитиною – тим більший її розвиток.
Теги: спорт, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні