Судили волинянку, яка вкрала порося

0
-3
Судили волинянку, яка вкрала порося
В місті Нововолинськ жінка вкрала з чужого сараю маленьке порося.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 11 грудня 2018 року, - пише Волинь online.

Уродженка села Будятичі, Іваничівського району ще 24 жовтня 2018 близько 17:00 пробралась в чужий сарай. Звідти вона вкрала одне порося, білого кольору вагою 18,42 кг, вартість якого становила 44,50 грн за 1 кг, на загальну суму 819,69 грн.

В суді жінка визнала свою вину повністю.

До слова під час останнього судового засідання скасували арешт з майже 15-кілограмового поросяти, який наклали ще 30 жовтня 2018 року ухвалою слідчого судді Нововолинського міського суду.

Речовий доказ – порося породи “Макстер” залишили власнику.

В результаті суд ухвалив угоду про визнання винуватості від 21 листопада 2018 року у цьому кримінальному провадженні, яку уклала прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Олена Левчук з жінкою-крадійкою.

Жінці дали рік умовного покарання. Протягом цього часу жінка повинна періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця свого проживання, роботи або навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні