«Лігосміхівці» хочуть очолити на Волині партію, – блогер. ВІДЕО

3
8
«Лігосміхівці» хочуть очолити на Волині партію, – блогер. ВІДЕО
Волинський відеоблогер Святослав Зелінський повідомив, що, за його інформацією, партію «Слуга народу» на Волині прагнуть очолити учасники «Ліги сміху». Для цього вони активно ведуть переговори з місцевими бізнесменами про фінансування проекту на Волині.

Про це Святослав Зелінський розповів у відеощоденнику, черговий випуск якого оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, партію «Слуга народу» пов’язують із олігархом Ігорем Коломойським і шоуменом Володмиром Зеленським, який у новорічну ніч заявив про свій намір балотуватися на пост Президента України.

Святослав Зелінський зазначає, що на Волині вже існує неофіційний штаб Володимира Зеленського.

Блогер розповідає (на відео – з 8.45 хв.): «Що стосується партії «Слуга народу». На Волині існує вже штаб Володимира Зеленського. Ну, такий, ще не зовсім офіційний, але вже є люди, які ним займаються. Це колишні активні учасники КВН, а тепер «лігосмішники», як вони себе називають. І очолює їх Валерій Стернійчук – людина в їхньому молодіжному с середовищі достатньо відома, а в політичному сегменті він робить перші кроки».

За словами Зелінського, партія «Слуга народу і Володимир Зеленський дають бренд і пропонують всім охочим зайнятися ним.

«Для того, щоб взяти участь у проекті «Слуга народу», треба немало-небагато – зробити внесок – півмільйона гривень (звичайно, це неофіційна інформація), і тоді тобі дають очолити тут штаб і працювати», – каже блогер.

«Лігосмішники» вже близько двох місяців шукають джерела фінансування на Волині.

«Ці хлопці, «лігосмішники», активно ведуть переговори вже близько двох місяців з різними серйозними бізнесменами, приблизно пропонуючи їм такі умови. Ну, зважаючи на те, що поки що ніхто офіційно не зголосився очолити штаб «Слуги народу», напевно, охочих фінансово підтримати найбагатших олігархів України в Луцьку наразі не знайшлося», – іронізує Зелінський.

За даними руху «Чесно», партія «Слуга народу», була зареєстрована 13 квітня 2016 року, але під іншою назвою – «Партія рішучих змін». Тоді її очільником був випускник київського університету КПІ та екс-голова студентської ради студмістечка цього вишу Євгеній Юрдига.

У грудні 2017 року «Партія рішучих змін» змінила назву на «Слуга народу», а головою політсили став Іван Баканов.

Між тим, Іван Геннадійович Баканов значиться також керівником ТОВ «95 квартал» і ТОВ «Студія Квартал-95».

Засновником ТОВ «Квартал 95» значиться «Грін Фемілі Лтд (Green Family Ltd)», зареєстрована на Кіпрі, а кінцевим бенефіціаром – Лукас Колокотроніс.

А засновниками ТОВ «Студія Квартал-95» є Володимир Зеленський (на 99,99%) та його дружина Олена (на 0,01%). «Студія Квартал-95» тривалий час працює на телеканалі «1+1», співвласником якого є олігарх Ігор Коломойський.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класно було б
Відповісти
Кретини. Можливо спочатку в АТО поїдьте і там усіх посмішіть
Відповісти
Господи!Спаси і сохрани Україну від цих пройдисвітів і клоунів.Коломойського крім помсти і грошей нічого не цікавить."Кукол дергают за нитки,на лице у них улыбки..."коломойський-зеленський-гордон-комаровський-рабінович-палиця-поліщук-1+1,ВН,Аверс....Хіба все це майбутнє України?Українці.Думайте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні