У Луцьку відбулася «різдвяна зустріч» голови краю і молоді. ФОТО

0
2
У Луцьку відбулася «різдвяна зустріч» голови краю і молоді. ФОТО
У Луцьку пройшли "Волинські різдвяні зустрічі" голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка з обдарованою молоддю Волині.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Захід, який назвали «Волинські різдвяні зустрічі», пройшов в області вперше та стане традиційним. Приймав гостей Центр науково-технічної творчості учнівської молоді сьогодні, 3 січня 2019 року.

Близько тридцяти обдарованих хлопців та дівчат з різних районів області презентували свої дослідження, таланти та здобутки, а також обмінювалися думками щодо можливостей розвитку регіону.

Вихованці позашкільної освіти представили 5 напрямків — дослідницько-експериментальний, еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, науково-технічний та туристсько-краєзнавчий.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко привітав молодь зі святами та зазначив, що бачить чимало знайомих облич. А це означає, що вони вже чимало досягли, про них знають та ними пишаються.

"У такому молодому віці ви маєте чимало нагород та перемог. У вас є велика перспектива. І мені важливо від вас почути, що повинна зробити громадськість та влада, аби ви могли себе реалізувати. При серйозній та сприятливій підтримці ви досягнете ще більшого. Хтось дійсно повинен штовхати науку, і якщо це — ваше покликання, то ми зобов’язані вам допомогти", — зауважив Олександр Ілліч.

Вихованець Малої академії наук Волині Богдан зауважив, що можливості для розвитку знаходять ті, хто їх шукає.

"Мені з однокласниками волинське лісництво дало змогу поїхати на Міжнародний конкурс з лісознавства у Литву. Я отримав неоціненний досвід. Якщо влада хоче, аби ми залишалися в Україні – потрібно допомагати нам розвиватися", — зауважив старшокласник.

Найбільше гостей вразив своїм талантом юний співак зі Старовижівщини Ярослав Карпук, який разом з іншими талановитими дітьми з усієї України, 19 грудня 2018 року гостював на урочистому прийнятті подружжя Порошенків з нагоди Дня Святого Миколая.

Наприкінці усі присутні спільно з Олександром Савченком заспівали колядку, пофотографувалися, а талановиті діти отримали новорічні подарунки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні