--> Мешканці луцького гуртожитку звернулися до президента | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканці луцького гуртожитку звернулися до президента

1
13
Мешканці луцького гуртожитку звернулися до президента
Мешканці луцького гуртожитку просять допомоги у Президента.

Мешканці гуртожитку заводу «Електротермометрія» у Луцьку багато років не можуть приватизувати власне житло. Цього не дозволяє зробити власник. Люди оббили пороги місцевої влади та судів задля вирішення цієї проблеми, однак вона актуальна і досі.

Гуртожиток від колишнього Приладобудівного заводу, який наприкінці 1990-х приватизували, перейшов до його фонду, а колишні працівники 20 років живуть на пташиних правах.

Напередодні Нового року вони звернулися за допомогою до Президента України та Прем'єр-міністра і розповіли, що присвятили роботі на заводі десятиліття свого життя, але так досі і не мають власного житла.

Гуртожиток від колишнього Приладобудівного заводу, який наприкінці 1990-х приватизували, перейшов до його фонду, а колишні працівники 20 років живуть на пташиних правах. Будинок і комунікації вони утримують за власний кошт. 300 тисяч гривень вони минулого року спрямували на утримання будинку.

«Цей рік ми знову зустрічаємо без віри у майбутнє», – констатують близько 300 жителів будинку, які перебувають у підвішеному стані, без впевненості в завтрашньому дні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Першим вселився у цей гуртожиток, більше тридцяти п'який років тому. Приватизував його директор заводу, і нас у ньому. "Посівальницький" суд у Львові, ми програли. Міська і обласна влада- безсилі. Викупити його- не можемо, бо усі- живемо за чесно зароблені, за які житло не купити. Чи залишилися в Україні ще сімейні гуртожитки,- не відомо, тому, доцільно було б включити нас до переліку туристичних об'єкутів України, аби на такому раритеті заробляти валюту до державної скарбниці (може й транші не будуть потрібними).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні