Хто крутіший: Полякова, Каменських і Лорак похвалилися фігурами в бікіні

2
-5
Хто крутіший: Полякова, Каменських і Лорак похвалилися фігурами в бікіні
Українські зірки позували на фоні казкових пейзажів.

Українські зірки Оля Полякова, Настя Каменських і Ані Лорак похвалилися на своїх сторінках в Instagram спокусливими фото в бікіні, позуючи у вигідних ракурсах і демонструючи стрункі фігури і апетитні форми.

Оля Полякова проводить час в Майамі, де вона виступала на Новий рік в одному з місцевих закладів.

"Ну як ви там без мене?" - грайливо поцікавилася "суперблондинка", стоячи в білому бікіні поруч з пальмою, доповнивши пляжний ансамбль крислатим капелюхом і сонячними окулярами.

Знімк на пляжі в компанії своєї подруги Ані Лорак розмістила в мікроблозі спортсменка Лілія Подкопаєва. Судячи з геолокації, знаменитості також обрали для відпочинку сонячний Маямі. Зірки зробили спільне селфи в сонячних окулярах на фоні океану, посилаючи поцілунки в камеру.

"Дівоча команда", - підписала кадр Лілія Подкопаєва і тут же отримала безліч компліментів віт підписників.

Настя Каменських не перестає тішити фанів яскравими пляжними фотоссесіями, вихваляючись апетитними формами "як у Кім".

"З Різдвом", - лаконічно підписала фото в купальнику артистка іспанською, адже їй довелося вивчити цю мову всього за пару місяців заради виконання свого хіта Peligroso.

Де проводить відпустку зірка – невідомо, адже цю інформацію вона активно приховує, не зазначаючи геотеги на знімках. На новому чорно-білому кадрі Настя заклично дивиться в камеру, демонструючи оригінальний верх купальника, а також зробивши акцент на розкішне декольте.

Ще парочкою відвертих знімків Каменських поділилася у "історіях". На одному з них вона позує в сомбреро, а на іншому - сидить на краю басейну, замріяно дивлячись у камеру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кращі на порносайті і ще не таке можуть
Відповісти
З якого часу лорак українська зірка, вона московська бл... Хай жує сраку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні