У Луцьку для дітей влаштували свято новорічної ялинки. ФОТО

0
5
У Луцьку для дітей влаштували свято новорічної ялинки. ФОТО
В адміністративному центрі Волині відбулося свято Обласної новорічної ялинки.

Про це повідомили на сторінці Олександра Савченка у "Фейсбуці".

Близько шести сотень діток з різних районів, міст та об’єднаних територіальних громад регіону долучилися до свята Обласної новорічної ялинки. Цей традиційний захід об’єднує діток чарівною казкою, веселощами, розвагами та подарунками вже багато років.

У п'ятницю, 4 січня 2019 року вони розважалися разом з головою обласної державної адміністрації Олександром Савченком в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

Для участі у заході запросили дітей соціально-вразливих категорій. Зокрема, були присутні діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з інвалідністю, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти загиблих військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, загиблих шахтарів, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей та ті, які залишилися без догляду.

Учасники свята мали змогу подивитися цікаву новорічну виставу, пофотографуватися з Дідом Морозом та Снігуркою, поліпити з глини.

Також бажаючим робили яскравий аква-грим. Окрім того, усі дітки отримали новорічні подарунки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні