Рубав сокирою товариша по чарці, а той – «без претензій»: у Любешові судили буйного п'яницю

0
-2
Рубав сокирою товариша по чарці, а той – «без претензій»: у Любешові судили буйного п'яницю
В одному із сіл Любешівського району чоловік напав на товариша по чарці і наніс йому кілька ударів сокирою, а той заявив у суді, що не має претензій.

Про п'яні «розборки» йдеться у вироку Любешівського районного суду від 28 грудня 2018 року.

На суді обвинувачений розповів, що у післяобідню пору 20 травня 2018 року до нього додому прийшов товариш. Вони вдвох розпили пляшку самогону, під час цього між ними виник словесний конфлікт. Згодом гість пішов у сусідню кімнату та ліг на ліжко. Тим часом господар взяв сокиру та кілька разів вдарив нею потерпілого. Кількість нанесених ударів обвинувачений не пам'ятав.

Потерпілий пригадує, що після випитого відчув, що оп'янів, тому пішов у сусідню кімнату і ліг на ліжко. Через трохи у кімнату зайшов господар та вдарив його у ліве плече обухом сокири. Потерпілий встиг частково відбити удар, однак, що було далі не пам'ятає. На ранок йому стало гірше, він був у крові та не міг встати, тому вирішив викликати «швидку». Тим не менше у судовому засіданні чоловік заявив, що будь-яких претензій до нападника не має.

Експертиза встановила, що обвинувачений тричі вдарив обухом сокири і один раз - лезом, що привело до відкритого перелому лівої плечової кістки. Така травма відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання - п'ять років позбавлення волі із випробувальним терміном два роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні