На Волині діти-сироти отримали квартири. ФОТО

0
2
На Волині діти-сироти отримали квартири. ФОТО
У Шацькому районі троє дітей-сиріт отримали житло.

Про це повідомила прес-служба Шацької РДА.

Так нещодавно ключі від власного помешкання та документи на нього напередодні новорічних свят отримали особи з числа дітей-сиріт Ярослав Грицюк , сестри Аліна та Тетяна Бик із селища Шацьк.

Однокімнатне житло для Ярослава вартістю 338 тисяч гривень придбали у місті Нововолинську за кошти субвенції з державного бюджету. У квартирі він проживатиме з дружиною та маленькою донечкою.

676 тисяч гривень субвенції з державного бюджету та 24 тисячі гривень з місцевого бюджету (Шацької ОТГ) спрямували на придбання однокімнатної квартири у селі Світязь Шацького району для Аліни та Тетяни.

На виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2018-2019 рр. виділили 140 тисяч гривень ( 70 тисяч грн - з місцевого бюджету Шацької селищної ради (Шацької ОТГ) та 70 тисяч гривень - з обласного бюджету на умовах спів фінансування) на ремонт житла, яке належить дитині на праві власності дитини позбавленої батьківського піклування Ярославі Лукашук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні