«11 дітей з Моршина» та «Мері Поппінс»: новорічні прем’єри у кінотеатрі Multiplex*

0
8
«11 дітей з Моршина» та «Мері Поппінс»: новорічні прем’єри у кінотеатрі Multiplex*
Лучан та гостей міста запрошують відвідати кінотеатр Multiplex, що у розважальному центрі "Промінь".

Фільм «11 дітей з Моршина»

Вікове обмеження: ЗА

Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. В бажанні заробити легкі гроші, працівниця Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не стали 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.



Квитки ТУТ.

Фільм «Мері Поппінс повертається»

Вікове обмеження : ЗА

Історія найвідомішої няні у світі у новій інтерпретації від Дісней! Яскраве фентезі подарує новому поколінню дітей і дорослих зустріч з неповторною Мері Поппінс, яка упевнена, що для справжніх див завжди є місце!



Квитки ТУТ.

Фільм «Снігові перегони»

Вікове обмеження : ЗА

Мультик розказує про хлопчика Френкі та його друзів, які створюють фантастичні санчата. Разом вони вирішують випробувати їх у перегонах проти своїх суперників Зака та Чарлі. Проте несподівано санчата ламаються прямо перед перетином фінішу. Засмучений Френкі впевнений, що в поломці винні супротивники та вимагає реваншу. Вони мають зробити все, щоб довести: у перегонах на санчатах їм немає рівних!



Квитки ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні