У Ковелі викрили склад з нелегальними цигарками і ліками

0
2
У Ковелі викрили склад з нелегальними цигарками і ліками
У Ковель з нелегального обігу вилучили лікарські засоби та цигарки.

Про це повідомляють у прес-службі ДФС у Волинській області.

В рамках кримінального провадження, зареєстрованого за матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області, правоохоронці провели обшук у місці зберігання товарів та огляд підакцизної продукції і ліків.

Як з’ясувалося, лікарські засоби виробництва Республіки Білорусь ввезено до України без належної реєстрації та сплати митних платежів. Вилучений сурогатний алкоголь, спирт та тютюнові вироби теж перебували в обігу незаконно.

В результаті, правоохоронці вилучили ліки 18 найменувань орієнтовною вартістю 40 тисяч гривень, майже 7 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка орієнтовною вартістю 280 тисяч гривень, 20 літрів спирту та 66,5 літрів фальсифікованої готової горілчаної продукції орієнтовною вартістю 26 тисяч гривень.

Нелегальний обіг, постачання та збут вилучених товарів обліковувався у чорнових записах, що разом з банківськими картками та товаротранспортними документами теж вилучено.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей – майже 350 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про призначення експертиз. Триває слідство.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні