В Австралії жаби осідлали пітона, рятуючись від зливи. ВІДЕО

0
23
В Австралії жаби осідлали пітона, рятуючись від зливи. ВІДЕО
Австралієць оприлюднив відео з пітоном, верхи на якому їхали десять жаб. 

Відповідну публікацію він розмістив у "Твітері", передає "ТСН".

"68 мм дощу щойно випало за годину в Кунуннуррі. Змило всіх жаб з греблі мого брата. Деякі з них скористалися простим шляхом для відступу: проїхалися на спині пітона завдовжки 3,5 метра", - написав користувач Ендрю Мок.

Під його публікацією з'явилася велика кількість коментарів. Деякі з користувачів мережі жахалися побаченим, а дехто навпаки був приємно вражений.

"Дивовижно! Треба мати Uber, аби возити так багато (пасажирів - ред.)", - пише один із користувачів.

Хтось також писав, що дійство виглядає як "жаб'ячий поїзд". А дехто навпаки писав, що "в його Twitter занадто багато інформації про очеретяних жаб".

У коментарях до автора фото навіть звернулася біолог Джоді Роулі, яка займається збереженням тварин. Вона також головний вчений проекту FrogID, який займається рахуванням і збереженням жаб. Вона порадила Ендрю Моку фотографувати та повідомляти про всіх жаб, яких він побачить, та завантажувати інформацію у додатку FrogID.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні