Льоха з Волині може стати всеукраїнським символом року. ВІДЕО

0
7
Льоха з Волині може стати всеукраїнським символом року. ВІДЕО
Свиня на прізвисько Льоха із села Свинарин, що у Турійському район, змагалася за статус символа 2019 року.

Для українців свиня завжди була яскравим символом достатку і благоденства. Свинини у нас споживають більше за інші сорти м'яса, йдеться у сюжеті "ТСН".

Свині закріплені і в географічних назвах - Свинарі на Харківщині, Свинарка на Черкащині та Свинарин на Волині. Кореспонденти навідалися до цих сіл, щоб з'ясувати у їхніх жителів про очікування від нового року, а також знайти найбільшу свиню.

Для змагання Вадим Євсюк, житель волинського села Свинарин, із зятем вибирали найогряднішу свиню. Довжина тварини від носа і до хвоста – 180 сантиметрів. Щоправда, під час вимірювання трохи "змахлювали", бо виміряли льоху разом з рилом. Та рожевобока красуня з Турійщини нічим не поступилася своїм конкуренткам з інших українських сіл, тож її по праву можна вважати символом 2019 року.

Фото на головній - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні