Як підгодовують тварин у Шацькому нацпарку. ФОТО

0
-7
Як підгодовують тварин у Шацькому нацпарку. ФОТО
Для допомоги звірям у Шацькому нацпарку щорічно діють підгодівельні майданчики.

Про це повідомляє прес-служба Шацького нацпарку.

У цьому році оновлено частину з них, за січень 2019 року державна лісова охорона планує створити ще декілька таких годівниць. У них є все необхідне для тварин. Тут сіно, віники з кропиви, віники з листяних порід, жолуді, кукурудза, зернові. Окремо в спеціальних пристосуваннях – солонцях (колоди, з видовбаними в них дірками) розкладено сіль. Вона дуже смакує оленям і є для них необхідною мінеральною добавкою.

Працівники лісової охорони парку протягом літа заготовили 3 тонни сіна і 6 тис. віників , крім того вже було закуплено 6 тонн кормів.
Корм викладають в місцях концентрації тварин, або там, де є загроза виснаження природних ресурсів. Зимова підгодівля диких тварин має важливе значення в забезпеченні звірів мінеральними речовинами і допомагає тваринам пережити важкий зимовий період.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні