--> У Луцьку вшанували Степана Бандеру. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вшанували Степана Бандеру. ФОТО

2
5
У Луцьку вшанували Степана Бандеру. ФОТО
У Луцьку на місці, де має бути споруджений пам’ятник Степану Бандері, відбулися заходи, приурочені 110-й річниці з дня народження провідника ОУН.

Про це інформує «ВолиньUA».

Вшанувати пам’ять лідера української національно-визвольної боротьби ХХ століття на площу Героїв Майдану в 33-му мірорайоні міста у вівторок, 1 січня, прийшли лучани, громадські активісти, депутати Луцької міської та Волинської обласної ради. Керівництва Луцької міськради на заході не було.

Перед присутніми виступили перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик, бойовий офіцер Збройних сил України Олександр Скиба, депутат Луцької міськради Андрій Білан.

Олександр Скиба, зокрема, зауважив, що йому дивно спостерігати настрої українців у тилу, які часто забувають, що на Сході йде війна і що російські окупанти загарбали частину України.

«На жаль, люди в нас часто забувають про війну і про те, що їхнє мирне життя тут, в тилу – це наслідок того, що його захищають українські воїни на Сході. Якби не вони – чобіт російського окупанта дійшов би і до Волині. Не можна мати таке роздвоєння у суспільстві. Вдавати, що все чудово, і не помічати збройну агресію. Нація, яка хоче перемагати, має бути монолітна у своєму бажанні», – сказав Олександр Скиба.

Присутні виконали гімн України та поклали квіти до постамента, де має бути споруджений пам’ятник Степану Бандері.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А головний "бандерівець" Вітів ніколи не присутній на цих заходах.Чому?Ігнорує?Чи Бандера для нього _ніхто.
Відповісти
Який вождь, такий і памятник. Покладати квіти надцять років бетонному кубику з іржавою окантовкою, маючи владу і ресурси ...це блюзнірство. А винний як завжди хтось на сході.... хто тому Пирожику, який в обласній раді, на керівних посадах, роками штани протирає завадив памятник збудувати? Москалі? Ні. Просто він і такі як він є неспроможні нездари.... які здатні заайматись руйнуванням, перейменуванням і тріпологією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні